Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Συγχαρητήρια του Δημάρχου Κω στην αθλήτρια Δέσποινα Χόνδρου

13/05/2024
59 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Φορτωμένη με χρυσά και αργυρά μετάλλια αλλά και πλούσιες εμπειρίες, επέστρεψε η συμπατριώτισσά μας αθλήτρια Δέσποινα Χόνδρου από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρά Στίβου Νέων Νεανίδων 2024 που διεξήχθη στις Σέρρες. 

Η Δέσποινα Χόνδρου, σε μια από τις πιο επιτυχημένες παρουσίες Κώων αθλητών σε πανελλήνιους αγώνες, συμμετείχε με τον Αθλητικό Σύλλογο Προσαρμοσμένων Αθλημάτων «ΑΧΤΙΔΑ ΑΙΓΑΙΟΥ» στην κατηγορία Τ38/U17. 

Στους αγώνες που συμμετείχε κατέκτησε 4 χρυσά μετάλλια, καταλαμβάνοντας την 1η θέση: στο αγώνισμα των 1.500 m, στο αγώνισμα των 400 m, στο αγώνισμα των 800m και στο αγώνισμα των 200 m και 2 αργυρά, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση στο άλμα εις μήκος και στο αγώνισμα των 100 m. 

Ο δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς σε δήλωσή του συνεχάρη την συμπατριώτισσά μας αθλήτρια, αναφέροντας χαρακτηριστικά… «Η Δέσποινα Χόνδρου μας έκανε υπερήφανους. Όλοι χαιρόμαστε με τις επιτυχίες της. Της αξίζουν συγχαρητήρια. Απέδειξε ότι με κατάλληλη προετοιμασία και θέληση κατακτά τους στόχους της. Τα μετάλλια που κέρδισε και οι πλούσιες εμπειρίες που αποκόμισε συμμετέχοντας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου αποτελούν οδηγό για την συνέχεια. Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους γονείς της, που στηρίζουν τις προσπάθειές της, και στον προπονητή της Κώστα Χατζηδαυϊδ για την αγωνιστική προετοιμασία της. 

Εύχομαι στην Δέσποινα να είναι υγιής και δυνατή, να συμμετέχει και σε άλλους αγώνες, δίνοντας το καλύτερο παράδειγμα στους νέους και στις νέες του τόπου μας.» Γραφείο Τύπου 


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ