Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ «KOS ΜΤΒ#2 - 2024»

28/05/2024
94 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο διασυλλογικός αγώνας ορεινής ποδηλασίας KOSMTB#2 - 2024, στην Τσουκαλαριά, που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω (KosAcademySportsClub) το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Μαΐου.

Σε έναν αγώνα που εξελίχθηκε σε όμορφα φιλοτεχνημένες ποδηλατικές διαδρομές, συνολικά 108 αθλητές από 7 ποδηλατικά σωματεία της Δωδεκανήσου και της Αθήνας, αγωνίσθηκαν σεβόμενοι τα αθλητικά ιδεώδη, με υγιή ανταγωνισμό, προσφέροντας θέαμα και συγκινήσεις στους παρισταμένους. 

Οι αθλητές της διοργανώτριας ομάδας, της Ακαδημίας Κω, παρουσιάσθηκαν πολλοί δυνατοί σε όλες τις κατηγορίες, κατακτώντας τις 7 από τις 12 συνολικά πρώτες θέσεις στον αγώνα του Σαββάτου και τις 6 από τις 12 συνολικά θέσεις του αγώνα της Κυριακής. Στα 13 χρυσά μετάλλια, προστέθηκαν ακόμα 3 αργυρά και 4 χάλκινα μετάλλια, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των μεταλλίων που κατέκτησαν οι αθλητές της Ακαδημίας στα 20 συνολικά. 

Παρά τις πολλές απουσίες αθλητών της, η Ακαδημία παρουσίασε τη μεγαλύτερη αποστολή αθλητών και τις δύο ημέρες.

Στο αγωνίσματα XCC (CrossCountry - ShortTrack - Μικρή Πίστα) που έλαβε χώρα την πρώτη ημέρα, στην κατηγορία των «Μίνι Μικρών Αγοριών», στο 1οσκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Μιχαήλ Άγγελος Χριστοδούλουβρισκόμενος σε εξαιρετική φόρμα για ακόμα έναν αγώνα, με τον επίσης πολύ βελτιωμένο Χαράλαμπο Ηλία Πορρή Κονταντώνηνα τον ακολουθεί στην 3ηθέση και τονΚωσταρά Θεόδωρο Παναγιώτηστην 4ηθέση. 

Στα «Μίνι Μικρά Κορίτσια», Έλενα Νίκη Σταυράκη καιΙωάννα Σταύρουμονοπώλησαν το ενδιαφέρον τερματίζοντας στην 1ηκαι τη 2ηθέση, αντίστοιχα. Στην κατηγορία των «Μίνι Μεγάλων Αγοριών», ο Ροΐδης Δημήτρηςμε πολύ δυνατό αγώνα τερμάτισε 1ος, με τους Πεδιαδιτάκη Νίκοκαι Τοπούρη Βασίλειονα τερματίζουν στην 4ηκαι την 5ηθέση, αντίστοιχα. Στους «Παμπαίδες», Σμαραγδάκης Νομικός, Νικηταράς Βασίλειος,Σκαλέρης Σταμάτιος και Χάσκας Σπυρίδων ολοκλήρωσαν τον αγώνα τους στην 5η, 6η, 7ηκαι 8ηθέση. 

Στην κατηγορία των «Παγκορασίδων», αγωνίσθηκε η Ασπασία Πεδιαδιτάκη, η οποία τερμάτισε στην 4ηθέση. Στην κατηγορία των «Παίδων», ο Νικόλαος Φαςκατέκτησε την 4ηθέση με τον Δία Δημητριάδηνα τον ακολουθεί στην 6ηκαι τον Ελευθέριο Τζαμάλη στην 9ηθέση. Στις «Κορασίδες», η Ειρήνη Σίμπερτκατέκτησε την 1ηθέση, όπως και ο Σεμπάστιαν Ρομάν στους «Εφήβους». Στην κατηγορία των «Νεανίδων», Κατερίνα Ανυφαντήκαι Αργυρώ Μορέττοτερμάτισαν στην 1ηκαι 2ηθέση, αντίστοιχα και στην κατηγορία των «Γυναικών», στην 1ηθέση τερμάτισε η Ταμάρα Μαρία Τουμπαζή.


Τη δεύτερη ημέρα διεξήχθη το αγώνισμα XCO (CrossCountryOlympic) και το XCCγια τις μίνι κατηγορίες, όπου στην κατηγορία των «Μίνι Μικρών Αγοριών», ο Μιχαήλ Άγγελος Χριστοδούλουμε εξαιρετικό αγώνα διατήρησε την 1ηθέση όπως και οι υπόλοιποι 2 αθλητές της κατηγορίας αυτής, ο Χαράλαμπος Ηλίας Πορρής Κονταντώνηςστην 3ηθέση και  ο Κωσταράς Θεόδωρος Παναγιώτηςστην 4ηθέση. Στα «Μίνι Μικρά Κορίτσια», η Έλενα Νίκη Σταυράκη ανέβηκε και πάλι στο 1οσκαλί του βάθρου με τηνΙωάννα Σταύρου να την ακολουθεί στην 4ηθέση. 

Στην κατηγορία των «Μίνι Μεγάλων Αγοριών», ο Ροΐδης Δημήτρηςεπίσης διατήρησε την 1ηθέση με πολύ δυνατό αγώνα με τους Πεδιαδιτάκη Νίκοκαι Τοπούρη Βασίλειονα τερματίζουν στην 6ηκαι την 7ηθέση, αντίστοιχα. Στους «Παμπαίδες», Σμαραγδάκης Νομικός, Βασίλειος Νικηταράς, Σταμάτιος Σκαλέρης και Χάσκας Σπυρίδων τερμάτισαν στην 4η, την 5η, την 6ηκαι την 9ηθέση. Στις «Παγκορασίδες», Ιωάννα Παπαδοπούλου, Ασπασία Πεδιαδιτάκηκαι Μητσιάκη Μιχαέλαολοκλήρωσαν τον αγώνα τους στην 6η, 7η, και 8ηθέση, αντίστοιχα.

 Στην κατηγορία των «Παίδων», ο Νικόλαος Φαςαρκετά ανεβασμένος τερμάτισε στην 2ηθέση, ο Δίας Δημητριάδηςστην 4ηκαι οΕλευθέριος Τζαμάληςστην 7η

Στις «Κορασίδες», η Ειρήνη Σίμπερτολοκλήρωσε τον αγώνα της στην 3ηθέση, στους «Εφήβους», ο Σεμπάστιαν Ρομάν τερμάτισε στην 1ηθέση, όπως συνέβη και στις «Νεανίδες» με την Αργυρώ Μορέττοκαι τις «Γυναίκες» με τη Χριστίνα Γεωργοπούλου.

Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Κω για τη στήριξη ενός αγώνα που αποκόμισε τα θετικότερα σχόλια από όλους τους εμπλεκόμενους.

Ευχαριστούμε την κάβα ποτών ΚΑΣΙΟΥ ΜΗΝΑΣ ΙΚΕ, για την προσφορά των νερών που διατέθηκαν σε αθλητές και συνοδούς και τις δύο ημέρες του αγώνα καθώς και τους γονείς των αθλητών μας για τα εδέσματα που πρόσφεραν.

Ευχαριστούμε το Τμήμα Τροχαίας Κω για τη συμβολή του στην ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα. 

Ευχαριστούμε την Κεντρική Επιτροπή Κριτών και τον πρόεδρό της, κο Ιάκωβο Γεωργίου για τον ορισμό δύο εκ των καλύτερων κριτών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, γεγονός που συνέβαλλε ώστε ο διήμερος αγώνας να διεξαχθεί κατά άριστο τρόπο και τα αποτελέσματα από κάθε αγωνιζόμενη κατηγορία να δίνονται άμεσα στα σωματεία και τους αθλητές και να ενημερώνονται για την επίδοσή τους. 

Τέλος, ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, Phython Toursκαι Python ExperienceΣταμόγλου ΕΜΜ. & ΥΙΟΙ Ο.Ε.JacksonsBeachBarRestaurantΣταυρουλάκης Ευάγγελος (Τζάκια - Μάρμαρα), κοσμηματοπωλείο Nikos GoldKoulliasHotelGroup, ζαχαροπλαστείο MousPatisserie, εταιρεία παραγωγής αναψυκτικών NaturΓαλαθρής ΑΒΕΕ, cafeDeliciousστο Πυλί, Νίκος Απ. Μωρές (κουζίνα - έπιπλο - πόρτες HOF), εμπορία φρούτωνΝικολένδρη, τουςΑφούς ΚΟΡΚΗκαι το συνεργείο αυτοκινήτων Μαντούκος Ο.Ε. καθώς καιτις ναυτιλιακές εταιρείες BlueStarFerriesκαιDodekanisosSeaways, που στέκονται σταθερά δίπλα στην ομάδα μας.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ