Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Με επιτυχία το εαρινό τουρνουά καλαθοσφαίρισης του Φοίβου

13/05/2024
62 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Με την ολοκλήρωση του 3ου Εαρινού Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης του συλλόγου μας, που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 11-12 Μαίου 24 στο κλειστό γυμναστήριο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΠΟΥΛΗΣ, νιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε καταρχάς, τις ομάδες της ΑΕ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ, ΕΣΠΕΡΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ και ELITE ACADEMY που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Οι μικροί αθλητές, οι προπονητές, οι παράγοντες και οι γονείς των παιδιών, όλοι μαζί συνέβαλαν στο να πραγματοποιηθεί με επιτυχία το τουρνουά μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Κω για την παραχώρηση του γηπέδου, τον κ. Βασίλη Κεφάλα για την πολύτιμη βοήθεια και τον κ. Ιωάννη Καπερώνη για την άριστη συνεργασία.

Νιώθουμε βαθιά υποχρέωση στους φίλους και συνεργάτες μας, Γιώργο Πίστη και Σουλεϊμάν Σαρρή από το giafkasports.gr για την δημοσιογραφική και φωτογραφική κάλυψη του τουρνουά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζουν τα παιδιά του συλλόγου, που εθελοντικά πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους για την ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά.

Τις ευχαριστίες μας στην εταιρεία ΒΑΠ του κ. Παντελή Κουγιού για την πρόσφορα των νερών.

Στόχος μας για μια ακόμη χρονιά, ήταν να προσφέρουμε ένα αξιόλογο τουρνουά, δίνοντας την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά να αγωνιστούν, σε ένα ασφαλές και ωραίο περιβάλλον, προάγοντας το ευ αγωνίζεσθαι, τις καλές σχέσεις μεταξύ των συλλόγων και με σεβασμό προς τους γονείς, τηρώντας απαρέγκλιτα το χρονικό πρόγραμμα διεξαγωγής των αγώνων.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις ενός πολύ απαιτητικού τουρνουά και κρατάμε ως  ανταμοιβή,τα χαμόγελα των παιδιών που πήραν μέρος στο τουρνουά. Να είστε όλοι καλά. Καλό καλοκαίρι. 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ