Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Τέλος απ' τον Ιπποκράτη ο Τσακαλίδης

21/06/2021
115 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Μετά τα όσα έγιναν στο παιχνίδι των παίδων, με την Ακαδημία Καλύμνου, η πρόεδρος του Ιπποκράτη Κω Βαλεντίνα Τρουμούση επικοινώνησε χθες αργά το βράδυ με τον προπονητή Σωτήρη Τσακαλίδη και του ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας τους.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΩ: 

''Η διοίκηση του Α.Σ. Κώων Ιπποκράτης ανακοινώνει τη διακοπή της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Σωτήρη Τσακαλίδη. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια''


Καταγγελία του Τσακαλίδη κατά των κριτών του αγώνα Ιπποκράτης - Ακαδημία Καλύμνου


Σε σοβαρές καταγγελίες κατά των κριτών του αγώνα με την Ακαδημία Καλύμνου προέβη ο προπονητής των παίδων του Ιπποκράτη Κω Σωτήρης Τσακαλίδης ο οποίος τονίζει στην ανακοίνωση του ότι δεν μετρήθηκαν πόντοι υπέρ της ομάδας του. Όπως είναι εύλογο αν αποδειχθεί αυτό μέσω του βίντεο, τότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η επανάληψη του αγώνα και η τιμωρία των κριτών της αναμέτρησης. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του: ''Σήμερα βιώσαμε στο κλειστό γυμναστήριο της Κω μία από τις μεγαλύτερες παρωδίες στο χώρο του τοπικού μπάσκετ! Καλάθια υπέρ της ομάδας μας να μην προσμετρωνται στο σκορ, φάουλ που γίνονται από την αντίπαλη ομάδα να χρεώνονται στη δική μας, 5ο φάουλ παίκτη αντίπαλων να χρεώνεται σε παίκτη που βρίσκεται στον πάγκο, να πηγαίνει η αντίπαλη ομάδα στο μπόνους των βολων έχοντας η ομάδα μας 3 φάουλ ομαδικά κι όχι 4 ! Να έχω υποδείξει προσωπικά 4-5 λάθη της γραμματείας εν τη γέννηση τους και πράγματι με παρέμβαση των διαιτητών να διορθώνονται, γύρω στις 15 φορές οι διαιτητές να σταματούν τη ροή του αγώνα για δυσλειτουργία της γραμματείας -που την απαρτιζαν 2 από τα 3 άτομα, γονείς παικτών της αντίπαλης ομάδας!

 Χρειάζονται κι άλλα για να καταλάβουμε όλοι τι συνέβη;  Στις λογικές και έντονες διαμαρτυρίες μου (που αναγκάστηκα να έχω ρόλο κομισαριου αγώνα κι όχι προπονητή δυστυχώς, δέχτηκα την ενορχηστρωμενη επίθεση ανθρώπων της αντίπαλης ομάδας, που ζητούσα το δίκιο της ομάδας και των κόπων των παιδιών μας, που έκανα το αυτονόητο να προστατεύω την ομάδα μας στη σωρεία λαθών της γραμματείας, που κατηγορηθηκα γιατί ζητάω δικαιοσύνη... Πόση υποκρισία από ανθρώπους που τους εξυπηρετουσαν όλα αυτά τα συνεχόμενα λάθη! Και στο τέλος του αγώνα φυσικά, βλέποντας την μεγάλη απογοήτευση των παικτων μου, ως ένδειξη διαμαρτυρίας και μόνο καθίσαμε στον πάγκο χωρίς να θέλουμε να μπούμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αφού θέλαμε να δείξουμε με αυτόν τον τρόπο ότι δεν είμαστε μέρος της σημερινής τεράστιας φαρσοκωμωδίας!

Πόση υποκρισία κύριοι, αντί να ζητούμε όλοι μαζί σαν συνεργάτες δικαιοσύνη, να παίζονται οι αγώνες σωστά μέσα στο γήπεδο, ενοχληθηκατε απ τα χεράκια που δεν σας δώσαμε ,αντί να βλέπετε  ότι κάποια παιδιά ένιωσαν ότι τους αφαιρείται η νίκη! Και να είστε και να ασχολείστε με το δίκαιο και με αυτό που έχει πόδια πραγματικά! Βέβαια απ ότι καταλαβαίνει ο καθένας, υιοθετείτε την τακτική του να κάνω επίθεση χωρίς να εχω κάτι ουσιαστικό να υποστηρίξω για την "πορεια" του συγκεκριμένου αγώνα, μόνο για να δημιουργήσω εντυπώσεις. Για την πορεία μου και το ήθος μου στον αθλητισμό και στην κοινωνία, είστε οι τελευταίοι που περιμένω επιβράβευση, γιατί απλά όπως αποδείξετε και πάλι δεν το έχετε! Όσο για το σημερινό αγωνα- παρωδια, υπάρχει και το βίντεο του αγώνα που θα ανεβεί! Πάρτε λοιπόν χαρτί και μολύβι (για σκορ και φάουλ όπως τα έδιναν οι διαιτητές),  για να καταλάβετε αν αξίζει να παλεύω για το δίκαιο των παιδιών μας''!


ΕΚΑΝΕ ΕΝΣΤΑΣΗ Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ
Οι άνθρωποι του Ιπποκράτη είχαν παράπονα από τα άτομα της γραμματείας και μάλιστα κατέθεσαν ένσταση, θεωρώντας ότι «κλάπηκαν» τρεις πόντοι από την ομάδα τους. Αναλυτικά, όσα αναφέρει το φύλλο αγώνα. «Στο 6.35’ η Α’ ομάδα κάνει ένσταση για το σκορ του αγώνα. Το σκορ ήταν 26-13 στο φύλλο αγώνος και στον ηλεκτρονικό πίνακα και η Α’ ομάδα υποστηρίζει ότι ήταν 29-13. Το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά και έληξε 50-57. Ο διαιτητής Α’ και ο διαιτητής Β’ λάβαμε γνώση του συμβάντος και σύμφωνα με τους κανονισμούς το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά».

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ
Η Ακαδημία Καλύμνου διαμαρτύρεται έντονα για τον προπονητή του Ιπποκράτη Κω Σωτήρη Τσακαλίδη, ο οποίος (όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ομάδα της Καλύμνου) δεν άφησε τους παίκτες του να χαιρετίσουν τα παιδιά του συλλόγου, ενώ και ο ίδιος δεν έδωσε το χέρι του στον Χρήστο Καλαϊτζίδη, μετά το τέλος του αγώνα λέγοντας «άντε καλό ταξίδι». Η Ακαδημία μάλιστα θα ετοιμάσει και επίσημη ανακοίνωση για τον Σωτήρη Τσακαλίδη, ενώ δεν έχει κανένα πρόβλημα από τη φιλοξενία του Ιπποκράτη Κω.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/06 - 23:33
Τσακαλίδης
Η πρόεδρος του Ιπποκράτη από τι ενοχλήθηκε τελικά ;

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ