Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Πρώτη φορά στα "χρονικά" δύο αθλητές από την Κω στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης

22/07/2020
677 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Τι και αν δεν έχουμε κολυμβητήριο ο Ν.Ο.Κ. δεν πτοείται.
 Αθλητές προπονητές και διοίκηση συνεχίζουν την προσπάθειά τους στην θάλασσα και φαίνεται πως παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, οι προσπάθειες τους δικαιώνονται. 
Τρανό παράδειγμα η παρουσία δύο αθλητών από την κατηγορία των παίδων που θα συμμετέχουν  το Σ/Κ στους πανελλήνιους αγώνες κολύμβησης, που θα διεξαχθούν στο ΟΑΚΑ. 
Ο λόγος για τους Δημήτρη Κασαπακαλη και Στέλιο Γερασκλη που θα λάβουν μέρος στα 50μ. και στα 100μ. Ελεύθερο  και επιπλέον στα 50μ. Πεταλούδας όπου θα αγωνιστεί ξανά, ο Δ. Κασαπακαλης. 
Οι αθλητές θ' αναχωρήσουν για την Αθήνα με τον προπονητή τους Γιώργο Χρυσικό και ευελπιστούν ν' αποκομίσουν εμπειρίες και να κάνουν μια αξιοπρεπή εμφάνιση.
Διακαής πόθος και των δύο η δημιουργία ενός κολυμβητηρίου που θα δώσει επιπρόσθετο κίνητρο στους νεαρούς αθλητές του νησιού μας, αλλά και τους ίδιους. 
Μέχρι τώρα εκτός από τις προπονήσεις στην θάλασσα οι αθλητές τους Ναυτικού Ομίλου Κω  προπονούνται κάποιες φορές και στην Κάλυμνο, η οποία διαθέτει κολυμβητήριο. 
Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
ΜΑΡΙΑ
ΜΑΡΙΑ 23/07 - 11:54
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
Μπραβο παιδια μας κανετε περηφανους . Συγχαρητηρια και στον δασκαλο για την προσπαθεια του και την αφοσιωση . Μακαρι να ειχαμε και στο νησι μας ενα κολυμβητηριο πολλα παιδια θα ηθελαν να κανουν μια νεα αρχη
ΝΙΚΟΣ
ΝΙΚΟΣ 22/07 - 20:24
ΕΥΓΕ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ