Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ιστιοπλοΐα και ορεινή ποδηλασία, ένα νέο φιλόδοξο σχέδιο προώθησης εναλλακτικού τουρισμού στην Κω

20/05/2021
121 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ιστιοπλοΐα και ορεινή ποδηλασία, ένα νέο φιλόδοξο σχέδιο προώθησης εναλλακτικού τουρισμού που στηρίζεται σε μια ιδέα της εταιρείας Outline Adventures. Με υποστηρικτές το Επιμελητήριο Δωδ/σου, τον ΕΟΤ, την Aegean Airlines τον Εμπορικό Σύλλογο Κω και την συνεργασία του Δήμου της Κω.

Με την παρουσία του εκπροσώπου της εταιρείας κ. Εφραιμίδη Τάσου και του (εκπροσώπου στην Κω) κ. Γρηγοριάδη Γιώργου  καθώς και της Αντιδημάρχου τουρισμού-πολιτισμού-αθλητισμού κυρίας Βλάχου και των κυρίων Δημήτρη Σαράντη και Πασχάλη Βρακίδη πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου στην Μαρίνα, παρουσία των επτά Γερμανών αθλητών. 

Με φόντο το καταμαράν που χρησιμοποιούν οι αθλητές και τα ποδήλατα βουνού μεγάλης αξίας που έφεραν μαζί τους οι αθλητές θα ποδηλατήσουν στα όμορφα μονοπάτια του νησιού προερχόμενοι από Νίσυρο Τήλο και Λειψούς με αφετηρία και τερματισμό την Κω. Στους επτά αθλητές δόθηκαν αναμνηστικά δωράκια με το σήμα κατατεθέν πλέον «I love kos” καθώς επίσης και από τον Εμπορικό Σύλλογο το βιβλίο του Κων/νου Κογιόπουλου, «Η Κως της εργασίας, επαγγέλματα, βιομηχανία, παραγωγή».

Ο κ. Σαράντης καλωσόρισε τους αθλητές κάνοντας μια μικρή εισαγωγή για την ιστορία του ποδηλάτου στο νησί καθώς και την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στο ν’ αναδειχθεί περισσότερο και να προβληθεί το νησί σε όλο τον κόσμο. 

Επιπλέον επεσήμανε το γεγονός της προσπάθειας και μελέτης που διεξάγεται προκείμενου να υποβληθεί πλήρης φάκελος στην Euro Velo. Θερμό καλωσόρισμα και από την Αντιδήμαρχο κα. Βλάχου στους αθλητές που με την περιήγηση τους δια θαλάσσης και ορεινής ποδηλασίας θα μεταφέρουν εικόνες και εμπειρίες από το νησί μας, πολύτιμες όπως ανέφερε και η ίδια. 

Eεπιπλέον ένα 12σέλιδο αφιέρωμα στο περιοδικό Bike Μagazine θα περιλαμβάνει και την Κω, μαζί με τα άλλα τρία νησιά. 

Καλλιόπη Δανελλάκη 


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ