Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Διαμαρτυρία του Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Κω την Παρασκευή 5/2

03/02/2021
69 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Προπονητές από όλα τα αθλήματα οργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Επαρχείο Κω σε μια παράλληλη δράση με την αντίστοιχη της Αθήνας [ έξω απο την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (ΓΓΑ) ], μετά την απόφαση να παραμείνει το λουκέτο στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. 

Οι ανακοινώσεις της Κυβέρνησης την προηγούμενη Παρασκευή, κρατούν κλειδωμένο με lockdown τον αθλητισμό, με εξαίρεση ελάχιστες επαγγελματικές κατηγορίες., Οι προπονητές του ερασιτεχνικού αθλητισμού θα εκφράσουν την αγωνία τους σε μια συμβολικη συγκέντρωση, την προσεχή Παρασκευή . 

Συγκεκριμένα, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικης Αγωγης & Αθλητισμου Κω καλουνται σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ολοι οι προπονητες των αθλητικων σωματειων της Κω και ολων των αθληματων έξω από τα Επαρχειο Κω την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, στις 3 το μεσημέρι. Τα προβλήματα της μη άθλησης και της καθιστικής ζωής στην ανατροφη και πορεια των μικρων οσο και των εφήβων αθλητων είναι πολύ σοβαρα τόσο για την σωματικη οσο και την ψυχολογικη τους κατασταση και μελλοντικη τους πορεια. Στο κάλεσμα, ζητείται από τους προπονητες να φορούν την εμφάνιση του σωματείου τους και να κρατησουν στο μεγιστο αποστασεις ασφαλειας οπως οριζουν τα μέτρα ενάντια στην μεταδοση του Covid -19. 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

Ο Πρόεδρος  ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Η Γεν. Γραμματέας ΦΙΛΕΡΗ ΜΑΡΟΥΣΑ

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ