Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Αγιασμός και κοπή πίτας για τον «Α.Σ. Ιπποκράτης» στο κλειστό γυμναστήριο (φωτο)

17/02/2020
84 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Με την παρουσία όλων των αθλητών και αθλητριών του συλλόγου πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός και η κοπή της καθιερωμένης πίτας στο κλειστό γυμναστήριο, παρουσία των μελών του Δ.Σ. των προπονητών και των φίλων της ομάδας. 

Ο υπεύθυνος της ακαδημίας του Ιπποκράτη, Γιάννης Παπούλης μίλησε εκ μέρους του συλλόγου για την φετινή προσπάθεια που καταβάλλει το σωματείο, παρά τα προβλήματα που αρχικά κλήθηκε να αντιμετωπίσει. 

Η ομάδα έχει σταθεροποιηθεί κάνοντας αξιόλογα βήματα, δίνοντας την ευκαιρία στους νεαρούς αθλητές να αποκτήσουν περισσότερες εμπειρίες και χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια. 

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Αντ/ρχης Παιδείας- Δια βίου Μάθησης και Απασχόλησης  Γιάννης Κρητικός δίνοντας τις ευχές του, καθώς και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού κα. Βλάχου Σέβη. 

Ακολούθησε η κοπή της πίτας από την Αντιπρόεδρο του συλλόγου κα. Κουλάκη Σέβη που με την σειρά της ευχήθηκε υγεία για τους αθλητές και όλο τον κόσμο. Στην εκδήλωση βρέθηκε και ο Δήμαρχος της Κω, Θεοδόσης Νικηταράς καθώς και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτης Χατζηχριστοφής. 

Όλοι οι αθλητές ανά τμήματα πήραν ατομικό κέικ και χυμό που πρόσφεραν τα μέλη τη διοίκησης του Ιπποκράτη. 


Καλλιόπη Δανελλάκη

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ