Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Θρίλερ με το θάνατο γυναίκας στρατιωτικού σε στρατόπεδο: Διαμελίστηκε με ματσέτα και θάφτηκε σε τσιμέντο

03/07/2020
292 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Στη στρατιωτική βάση στην οποία υπηρετούσε στο Τέξας των ΗΠΑ, βρήκε φρικτό θάνατο μια 20χρονη στρατιωτικός.

 

Η άτυχη Βανέσα Γκιλέν εργαζόταν στο στρατόπεδο, όταν τη σκότωσαν χτυπώντας τη με ένα σφυρί, τη διαμέλισαν και έπειτα την έθαψαν σε τσιμέντο.

Τελευταία φορά που εθεάθη ζωντανή, όπως αναφέρει η Daily Star, ήταν στις 22 Απριλίου. Τα κλειδιά, η ταυτότητά της, η κάρτα και το πορτοφόλι της βρέθηκαν στο στρατόπεδο. Στη συνέχεια ανακαλύφθηκαν ανθρώπινα λείψανα σε ένα ποτάμι περίπου 30 χλμ ανατολικά του στρατοπέδου και η οικογένεια της Γκιλέν πιστεύει ότι ανήκουν στην 20χρονη στρατιωτικό αλλά δεν έχουν επισήμως ταυτοποιηθεί.

Κύριος ύποπτος για τη δολοφονία της Βανέσα είναι ο 20χρονος Άαρον Ντέιβιντ Ρόμπινσον, ο οποίος κατηγορείται ότι τη σκότωσε με ένα σφυρί και έπειτα επικοινώνησε με την κοπέλα του «για να τον βοηθήσει να θάψουν τη σορό της».

Ο Άαρον Ρόμπινσον

«Αρχικά προσπάθησαν να την κάψουν αλλά δεν τα κατάφεραν και έτσι τη διαμέλισαν με ματσέτα» δήλωσε η εισαγγελέας στη δίκη για το θάνατο της στρατιωτικού.

Η Σεσίλι Αγκιλάρ, πρώην σύζυγος ενός πρώην στρατιώτη στη βάση- αντιμετωπίζει επίσης κατηγορίες για την εξαφάνιση της Γκιλέν, η οποία πριν εξαφανιστεί είχε πει στην οικογένειά της ότι ένας από τους λοχίες στο στρατόπεδο την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Η Σεσίλι Αγκιλάρ


reader.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ